Skip links

Hulp nodig bij het realiseren van jouw website?

Laten we samen jouw WordPress website maken

Die voldoet aan je eisen, eruit springt tussen de competitie en geoptimaliseerd is voor elk apparaat!

website laten maken
website laten maken

BENIEUWD HOE WIJ TE WERK GAAN?

Ons stappenplan voor jouw droom website

Eerste gesprek

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen onder het genot van een kop koffie, thee of water. Dit kan bij ons op locatie of we komen langs bij jou. In dit gesprek bespreken we alle wensen en eisen voor de website.

Eerste opzet

Eerste opzet

Na ons eerste gesprek gaan wij direct aan de slag! We beginnen met het creëren van een eerste opzet. We nemen jouw wensen en eisen hierin mee. Wanneer wij de opzet af hebben bespreken we dit en veranderen we waar nodig.

Alle content & afmaken

Alle content & afmaken

Wanneer de opzet volledig naart wens is gaan we verder! Nu hebben we van jou alle content nodig voor het invullen van de pagina's. Mocht je dit niet hebben of heb je hulp erbij nodig doen wij dat natuurlijk ook! Hiermee kunnen we de website afmaken.

Puntjes op de i

Puntjes op de i

Wanneer wij de website helemaal hebben afgemaakt lopen wij deze samen helemaal door. We voeren wijzigingen door waar nodig is. Wanneer je helemaal tevreden bent met het eindresultaat is het tijd om live te gaan!

De ervaring van anderen

6 garanties bij je website

Razendsnel

De website zal worden geoptimaliseerd tot het uiterste, hierbij optimaliseren we de onder andere de content! Dit betekent dat je website altijd snel zal laden en de LiteSpeed hosting zal hier zijn steentje ook aan bijdragen!

Goede vindbaarheid

Wij denken altijd vanuit het perspectief om zo hoog mogelijk te scoren in Google. Hierbij kunnen we je extra ondersteunen met marketing en een plan voor het verbeteren van de online vindbaarheid.

Goed toegankelijk

Voor iedereen moet de website te begrijpen zijn. Zo moet de structuur goed doordacht zijn en moet de website responsief zijn op elk apparaat. Hierbij scoor je ook hoger in Google!

Privacy = veiligheid

Volgens de AVG wet wordt de privacy van jou en je bezoekers gewaarborgt bij het bezoeken van je website.

Up-to-date

Je website is altijd up-to-date met periodieke updates aan alle plugins die in de website verwerkt zitten. Dit is wanneer wij de hosting ook beheren!

Super support

Mocht er iets fout gaan na verloop van tijd bij je website, heb je een vraag of iets anders? Wij staan klaar om je te helpen!

"Klaar om samen je website van de grond te laten komen?"

Onder het genot van een koppie koffie of thee jouw wensen en ideeën vastleggen voor je nieuwe website? Daar tekenen wij voor!

Bekijken
Slepen