Skip links

Hulp nodig bij het realiseren van jouw webshop?

Laten we samen jouw webshop maken

Die een hoog conversiepercentage behaalt, geoptimaliseerd is voor alle apparaten en makkelijk te besturen is aan de achterkant!

webshop laten maken
webshop laten maken

BENIEUWD HOE WIJ TE WERK GAAN?

Ons stappenplan voor jouw droom webshop

Eerste gesprek

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen en komen wij te weten wat het idee is voor de webshop. Wij zijn benieuwd naar de branche, doelgroep en wat voor producten er in de webshop komen.

Eerste opzet

Eerste opzet

Na het eerste gesprek en te hebben besproken wat het idee precies is gaan wij aan de slag met de eerste opzet. Er komt een opzet van de homepagina, categoriepagina en de productpagina. Zo krijg je een beter gevoel bij hoe de webshop er in het geheel uit ziet!

Alle content & afmaken

Alle content & afmaken

Wanneer de opzet volledig naart wens is gaan we verder! Nu hebben we van jou alle content nodig voor het invullen van de pagina's. Mocht je dit niet hebben of heb je hulp erbij nodig doen wij dat natuurlijk ook! Hiermee kunnen we de website afmaken.

Puntjes op de i

Puntjes op de i

Wanneer wij de webshop helemaal hebben afgemaakt lopen wij deze samen helemaal door. We voeren wijzigingen door waar nodig is. Wanneer je helemaal tevreden bent met het eindresultaat is het tijd om live te gaan!

De ervaring van anderen

6 garanties bij je website

Supersnel

Alles op de webshop wordt aangepakt. Alle foto's en bestanden worden gecomprimeerd voor het versnellen van de webshop. Daarnaast steekt onze LiteSpeed hosting zijn steentje daaarbij.

Sterke vindbaarheid

We houden altijd rekening met het optimaliseren van de webshop voor Google. Dit kunnen we ook verder aanpakken met een plan voor het verbeteren van de online vindbaarheid en/of marketing.

Makkelijk navigeren

Wanneer je een zo hoog mogelijk conversiepercentage wilt is het van belang dat de website voor iedereen makkelijk te begrijpen valt. Alles moet zo simpel mogelijk worden gemaakt voor klanten.

Privacy = veiligheid

Volgens de AVG wet wordt de privacy van jou en je bezoekers gewaarborgt bij het bezoeken van je website.

Conversiegericht

Bij het creëren van je webshop denken wij vanuit het oog van de klant. Hoe kunnen wij meer verkoop en terugkomende bezoekers genereren?

Sterke support

Bij ons kun je altijd terecht met vragen over alles! Of dit nou voor, tijdens of na het realiseren van de webshop is, jij blij = wij blij.

"Klaar om samen je website van de grond te laten komen?"

Onder het genot van een koppie koffie of thee jouw wensen en ideeën vastleggen voor je nieuwe website? Daar tekenen wij voor!

Bekijken
Slepen