Skip links

Hulp nodig bij het bedenken van jouw branding?

Laten we samen jouw branding bedenken

Dat jouw merk onderscheid van concurrenten en je online aanwezigheid versterkt!

branding laten bedenken
branding laten bedenken

BENIEUWD HOE WIJ TE WERK GAAN?

Ons stappenplan voor jouw droom branding

Eerste gesprek

Eerste gesprek

In het eerste gesprek leren we elkaar kennen en hebben we het over hoe jij jouw droom branding eruit hebt zien. Denk hierbij aan wat voor stijl je graag hebt en wat voor kleuren je mooi vind.

Eerste concepten

Eerste concepten

Na het eerste gesprek en te hebben geluisterd naar jouw wensen en je ideale beeld zijn wij aan de slag gegaan met de eerste concepten. Zo hebben wij veel kleuren en lettertypes bekeken.

Feedback & aanpassen

Feedback & aanpassen

Nadat we de eerste concepten hebben aangeleverd aan je is het tijd voor jou om je echte mening erover te geven. Wij staan open voor je feedback en zullen deze zo goed mogelijk verwerken in het volgende concept.

Nieuwe concepten & opleveren

Nieuwe concepten & opleveren

Na het verwerken van je feedback over de eerder gemaakte concepten hebben we verder gesleuteld aan je branding. We komen met nieuwe concepten die beter aansluiten!

De ervaring van anderen

6 garanties bij je branding

Onderscheidend

Je branding moet kunnen blijven hangen in het hoofd van je klanten. Het moet toonaangevend genoeg zijn om de klant terug te laten keren naar je website om vervolgend toch dat contact moment te hebben!

Luisterend oor

Wij zijn altijd van mening dat je samen meer bereikt dan alleen. Vandaar dat wij altijd luisteren naar jouw input in alles. Doordat we samenwerken creëren we ook iets waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Altijd tevreden

Bij het realiseren van jouw branding werken we altijd met meerdere feedback rondes. Hierdoor kunnen we vaak met zekerheid zeggen dat je altijd tevreden gaat zijn met het eindresultaat.

Korte lijntjes

Doordat we van mening zijn dat je samen meer bereikt dan alleen is het ook altijd fijn als de lijntjes kort blijven. Zo kunnen wij makkelijk schakelen met input langs jou kant en andersom ook natuurlijk!

Meedenkend

Ben je misschien suf van al het nadenken of zijn al je ideeën op? We denken altijd met jou mee en komen zelf met ideeën hoe we iets kunnen vormgeven!

Sterke support

We staan altijd klaar voor onze klanten. Je kan ons altijd een appje sturen en we proberen zo snel mogelijk te reageren ten alle tijden!

"Klaar om sterke toonaangevende branding te creëren die blijft hangen bij klanten?"

Samen bespreken we waarom het hebben van een ijzersterke branding van belang is en hoe wij daar bij kunnen ondersteunen!

Bekijken
Slepen