Skip links

Wij bieden geheel gratis een op maat gemaakte website aan!

Laat je website gratis maken door ons!

Vul in en we nemen contact met je op voor je gratis website!

  WEBSITE LATEN MAKEN BREDA

  Wat EBYTEZ doet voor jouw website

  Teamwork

  Teamwork

  We luisteren altijd naar jouw input naar wat jij belangrijk vindt dat er op jouw website moet komen. Het is belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt zodat jij ook weet wat wij precies doen!

  Sterke lokale vindbaarheid

  Sterke lokale vindbaarheid

  Voor alle website die we maken in Breda zorgen we ervoor dat er een sterke basis is op het gebied van de online vindbaarheid van de website. We kunnen ook de SEO maandelijks bijhouden mocht dit belangrijk zijn voor jou!

  Doel- & resultaatgericht

  Doel- & resultaatgericht

  We zorgen ervoor dat jouw website die we maken ervoor zorgt dat het voor de bezoekers duidelijk is wat je precies doet! In Breda merken we dat er veel websites zijn die moeilijk te navigeren zijn en geen fijne 'experience' aanbieden voor bezoekers.

  Jouw website laten maken?

  Jouw website laten maken?

  Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het laten maken van je website in Breda? Neem dan contact met ons op om te kijken of we je kunnen ondersteunen!

  KENNISMAKEN

  De ervaring van anderen

  6 garanties bij je website

  Razendsnel

  De website zal worden geoptimaliseerd tot het uiterste, hierbij optimaliseren we de onder andere de content! Dit betekent dat je website altijd snel zal laden en de LiteSpeed hosting zal hier zijn steentje ook aan bijdragen!

  Goede vindbaarheid

  Wij denken altijd vanuit het perspectief om zo hoog mogelijk te scoren in Google. Hierbij kunnen we je extra ondersteunen met marketing en een plan voor het verbeteren van de online vindbaarheid.

  Goed toegankelijk

  Voor iedereen moet de website te begrijpen zijn. Zo moet de structuur goed doordacht zijn en moet de website responsief zijn op elk apparaat. Hierbij scoor je ook hoger in Google!

  Privacy = veiligheid

  Volgens de AVG wet wordt de privacy van jou en je bezoekers gewaarborgt bij het bezoeken van je website.

  Up-to-date

  Je website is altijd up-to-date met periodieke updates aan alle plugins die in de website verwerkt zitten. Dit is wanneer wij de hosting ook beheren!

  Super support

  Mocht er iets fout gaan na verloop van tijd bij je website, heb je een vraag of iets anders? Wij staan klaar om je te helpen!

  "Klaar om samen je website van de grond te laten komen?"

  Onder het genot van een koppie koffie of thee jouw wensen en ideeën vastleggen voor je nieuwe website? Daar tekenen wij voor!

  Bekijken
  Slepen